Download de brochure

SLOTENMAKER DEN HAAG: VOORKOM INBRAAK MET DE SLUITKOM™ KWALITEIT, KRACHT, DUURZAAMHEID GEGARANDEERD!

  • De Sluitkom™ is van eigen fabrikaat en wordt in onze werkplaats in Centrum Den Haag gefabriceerd.

  • Bij inbraak en als preventieve maatregel is De Sluitkom™ gegarandeerd de beste oplossing.

  • De Sluitkom™ overbrugt schade en zwakke plekken in deurpost of kozijn.

  • Aangepast voor oplegsloten van het merk LIPS, Yale, Zeiss-Ikon etc.

  • Tevens verkrijgbaar voor inbouw insteeksloten en bijzetsloten.

  • Kan worden gecombineerd met SKG*** beslag / schilden en kerntrekbeveiliging.

  • Kortingen mogelijk bij afname in combinatie met sloten, cilinders en/of kerntrekbeveiliging.

 

De Sluitkom™ is een degelijk stuk staal dat de standaard sluitkom van Yale, LIPS en andere oplegsloten en insteeksloten vervangt. De Sluitkom™ heeft een lengte van 50 centimeter en overbrugt daarmee bestaande zwakke plekken en braakschade. De Sluitkom™ wordt al meer dan 25 jaar toegepast zowel om inbraak te voorkomen als om verankering van het slot in de deurpost te garanderen. Wij weten dat het werkt en hebben in de loop der tijd zoveel vertrouwen in ons eigen produkt dat we de volgende garantie geven: uw geld terug als er ooit nog iemand uw deur forceert!

DE SLUITKOM™ HOE WERKT HET?

De Sluitkom™ bestaat uit een stalen kom die aan een staaf is gelast. De kom is precies uitgefreesd op de maten van de schoten van het slot. Daardoor is er geen ruimte voor speling en kan het slot op geen enkele manier wijken of buigen bij poging tot braak.

De gelaste staaf zorgt voor bevestiging over een lengte van 50 centimeter in de deurpost. Door deze lengte overbrugt en verbindt de Sluitkom™ alle mogelijke zwakke plekken in de deurpost. Ook schade ontstaan door pogingen om in te breken. Inbrekers hebben geen kans!

Door zijn precisie is de Sluitkom™ een perfecte aanvulling op het SKG*** sterren certificaat en verbetert de inbraak preventie waarde van het Politie Keurmerk Veilig Wonen aanmerkelijk.

DE SLUITKOM™ VOOR OPLEGSLOTEN

Oplegsloten worden in het algemeen geleverd met een sluitkom die nauwelijks voldoet aan de hoge kwaliteits eisen van het SKG en PKVW certificerings systeem.

Wij zagen een gat in de markt; versterk de deurpost en zorg voor goede verankering van de schoten en uw slot is 100% verbeterd!

De Sluitkom™ wordt op maat gemaakt voor ieder oplegslot. Bekende merken zoals Yale, LIPS en Zeiss-Ikon kunnen direct uit voorraad worden geleverd. Voor afwijkende maten moeten we terug naar de werkplaats.

In combinatie met kerntrekbeveiliging kunnen sloten die voorzien zijn van de Sluitkom™ wedijveren met iedere 3 punts- en meerpuntsslot. De Sluitkom™ doet de deur echt dicht!

DE SLUITKOM™ VOOR INSTEEKSLOTEN

Door de hype rondom SKG en PKVW keurmerken en certificaten wordt er nogal eens vergeten dat het bij het verbeteren van uw veiligheid en het voorkomen van inbraak en braakschade niet alleen om de deur, het slot, de cilinder en het beslag draait. Wanneer een slot niet een goede verankering in de deurpost heeft dan heeft u niets aan dure sloten, cilinder en beslag.

Door montage van een Sluitkom™ worden insteeksloten aanmerkelijk braakwerender. Tevens voorkomt de Sluitkom™ dat uw slot wordt beschadigd bij poging to inbraak. Doordat de schoten heel precies in de kom passen kunnen ze niet buigen. U doet na poging to inbraak gewoon de deur open met uw sleutel!

Alles natuurlijk onder onze niet goed, geld terug garantie!

VOORRIJKOSTEN & SKG*

*A-keys | Slotenmaker Den Haag brengt uitsluitend voorrijkosten in rekening in de volgende gevallen; a) bij niet tijdig afmelden van een afspraak (minimaal 30 minuten tevoren), b) als bezoek noodzakelijk is om een situatie in te schatten of offerte op te stellen, c) als een monteur extra ritten moeten maken om materiaal te halen of weg te brengen voor reparatie. Onze monteurs gaan voor zover mogelijk schadevrij te werk. Helaas is het niet altijd mogelijk om deuren, sloten en cilinders schadevrij te openen of vervangen. De monteur zal waar mogelijk maatregelen nemen om schade te beperken. Wanneer voorzien kan worden dat er schade kan ontstaan informeert de monteur de klant voor het werk aanvangt over mogelijke schade en kosten. Wanneer de klant in aanwezigheid van de monteur een opdracht intrekt, bijv. vanwege mogelijke schade (-kosten) of overlast, zijn voorrijkosten verschuldigd. Buiten niet tijdig afmelden van de zijde van de klant zelf, zullen onze monteurs altijd tevoren informeren of voorrijkosten verschuldigd zijn. Voorzover mogelijk zal de monteur tevens medelen of werkzaamheden schade en extra kosten zullen meebrengen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden. Aan de op deze bladzijde en op deze website vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend! Prijzen op deze website zijn slechts indicatief.

**A-keys | Slotenmaker Den Haag levert vrijwel alleen SKG-Ikob gecertificeerd materiaal. In uitzonderlijke gevallen zoals reparatie en/of vervanging van bestaande sloten, beslag, cilinders etc. wordt niet SKG gecertificeerd materiaal geleverd. Dit omdat SKG-Ikob niet het enige autoriteit is op het gebied van certificatie en standaarden en omdat materiaal van voor de oprichting van deze instantie dateert. Tevens leveren wij materiaal van eigen fabricage dat niet het SKG certificaat draagt. Daar waar het certificaat nauwelijks bijdraagt aan veiligheid maar wel hogere kosten met zich meebrengt bieden wij klanten de keus van niet SKG gekeurd materiaal, voorzover wij dit veilig achten.

0652333817 | ⚒  0703450273 (werkplaats)


 

 

© 2018 A-keys | Slotenmaker Den Haag | post: Loosduinseweg 721, 2571AM Den Haag | iban: NL30TRIO0254723632 | kvk: 27255707 | btw: NL001673989B18