SLOTENMAKER DEN HAAG: KUNSTSTOF KOZIJNEN & PUIEN ONDERHOUD REPARATIE AFSTELLEN ONDERDELEN SLOTEN BESLAG & CILINDERS

 • Kunststof kozijnen worden toegepast onderandere om isolatie waarde van woningen en gebouwen te verhogen.

 • Deuren en ramen worden geleverd compleet met kozijnen.

 • Sloten en beslag worden meegeleverd door de fabrikant.

 • Het onderhouden van hang & sluitwerk voor kunststof kozijnen is vakwerk.

 • Onderdelen voor kunststof kozijnen zijn moeilijk te vinden.

 • Bij schade aan kunststof kozijnen is reparatie moeilijk en vervanging soms noodzakelijk.

 • Kunststof kozijnen zijn doorgaans geen obstakel voor inbrekers.

 • Bij inbraak worden kunststof deuren, ramen en kozijnen meestal zwaar beschadigd en zijn niet te herstellen.

 • Het plaatsen van extra beveiliging tegen inbraak op een kunststof kozijn is vrijwel onmogelijk.

Wij horen regelmatig van klanten dat hun kunststof kozijnen en deuren aan onderhoud toe zijn. Soms zijn sloten en handgrepen kapot, of er ontbreken onderdelen waardoor de boel niet goed meer functioneert. Deuren en ramen kunnen niet meer open of op slot. Soms is er sprake van tocht.

Onderhoud van kunststof & aluminium een vak apart

Het onderhouden van technisch complexe en kwetsbare kunststof kozijnen vereist expertise. Het vereist tevens een speciale assortiment onderdelen. Helaas kunnen er nagenoeg geen aanpassingen aan kunststof en aluminium kozijnen worden verricht. Daarom heeft u een goed adres nodig voor originele onderdelen. Alleen vakmensen weten hoe zij deze onderdelen moeten onderhouden of vervangen. Houd daar tevens rekening mee als u niet uw garantievoorwaarden niet wilt schenden!

Voor vragen over kunststof en aluminium kozijnen, ramen & deuren verwijzen wij u naar Kozijn Service Nederland.

 

Kozijnservice Nederland

Onze collegas van Kozijn Service Nederland bieded betrouwbare service voor reparatie en onderhoud aan deuren, ramen en kozijnen van kunststof en aluminium. Tevens biedt het bedrijf deze diensten voor houten deuren ramen en kozijnen. (Denk bijvoorbeeld aan schuif, kantel of glijdeuren van hout). U kunt contact opnemen met behulp van onderstaande gegevens. Tevens kunt u gebruikmaken van ons contactformulier.

kozijnservicenederland.nl

Waalsdorperlaan 22c
2244 BN Wassenaar
T: 070 – 331 90 85
F: 070 – 358 51 53
E: info@kozijnservicenederland.nl

Waarom is onderhoud van kunststof en aluminium kozijnen belangrijk?

Kozijnen, ramen en deuren beschermen u tegen onaangename invloeden zoals koude, hitte, vocht, wind, geluid en ongenode gasten. Tevens verschaffen ze een behaaglijk en veilig gevoel. Zij zorgen voor een warme en lichte omgeving zodat u minder energie verbruikt aan verlichting of verwarming. Mechanische onderdelen van kunststof kozijnen, ramen en deuren hebben onderhoud nodig! Het onderhouden en verzorgen van deze eigenschappen is absoluut noodzakelijk voor een goede functionaliteit. Bovendien is onderhoud noodzakelijk om de levensduur van deuren, ramen en kozijnen te garanderen.

Voor langere levensduur en optimaal gebruiksgemak

Zoals elk bouwdeel zijn ook kozijnen, ramen en deuren onderhevig aan normale en onvermijdelijk slijtage. U kunt er zelf veel aan doen de gebruiksfuncties te behouden. Naast een zorgvuldige bediening zijn er slijtagepunten. Deze dienen van tijd tot tijd te worden nagelopen.

Hang- en sluitwerk dient tenminste jaarlijks gesmeerd te worden. Versleten beslagdelen of rubber afdichtingen dienen zo snel mogelijk te worden vervangen om verdere schade te voorkomen.

Verkeerd afgestelde draaidelen (ramen en deuren) kunnen leiden tot verslechterde geluidisolatie, tochtverschijnselen, lekkages en een verminderde inbraakwerendheid.

Wat kan een goede slotenmakers onderhoudsservice voor u betekenen?

 • Inspecteren en smeren van hang- en sluitwerk van ramen, deuren en schuifpuien

 • Controle en indien nodig afstellen voor optimaal functioneren

 • Waar nodig opnieuw opklossen van beglazing of paneelvullingen om aanlopende draaidelen goed gangbaar te maken

 • Reparaties en vervangen van onderdelen van het beslag

 • Vervangen van profielcilinders, eventueel met knop binnen

 • Vervangen van raamgrepen, eventueel afsluitbaar of met drukknop

 • Vastzetten of vervangen van losgeraakte dichtingen (“rubbers”)

 • Vervangen van lek of gebroken dubbele beglazing

 • Gangbaar maken, schoonmaken of vervangen van ventilatieroosters

 • Vervangen van oudere dubbele beglazing door hoog-isolerende beglazing HR++ of zelfs beter

 • Leveren van schoonmaakmiddelen en onderhoudsmiddelen voor uw kunststof kozijnen

 

Wat kost het onderhoud van kunststof kozijnen?

De kosten van regelmatig onderhoud verdienen zichzelf terug door lagere energiekosten, verlengde levensduur en verminderde gevoeligheid voor storing, dus lagere reparatiekosten. Niets doen zal vaak uiteindelijk duurder zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

VOORRIJKOSTEN & SKG*

*A-keys | Slotenmaker Den Haag brengt uitsluitend voorrijkosten in rekening in de volgende gevallen; a) bij niet tijdig afmelden van een afspraak (minimaal 30 minuten tevoren), b) als bezoek noodzakelijk is om een situatie in te schatten of offerte op te stellen, c) als een monteur extra ritten moeten maken om materiaal te halen of weg te brengen voor reparatie. Onze monteurs gaan voor zover mogelijk schadevrij te werk. Helaas is het niet altijd mogelijk om deuren, sloten en cilinders schadevrij te openen of vervangen. De monteur zal waar mogelijk maatregelen nemen om schade te beperken. Wanneer voorzien kan worden dat er schade kan ontstaan informeert de monteur de klant voor het werk aanvangt over mogelijke schade en kosten. Wanneer de klant in aanwezigheid van de monteur een opdracht intrekt, bijv. vanwege mogelijke schade (-kosten) of overlast, zijn voorrijkosten verschuldigd. Buiten niet tijdig afmelden van de zijde van de klant zelf, zullen onze monteurs altijd tevoren informeren of voorrijkosten verschuldigd zijn. Voorzover mogelijk zal de monteur tevens medelen of werkzaamheden schade en extra kosten zullen meebrengen. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze Algemene Voorwaarden. Aan de op deze bladzijde en op deze website vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend! Prijzen op deze website zijn slechts indicatief.

**A-keys | Slotenmaker Den Haag levert vrijwel alleen SKG-Ikob gecertificeerd materiaal. In uitzonderlijke gevallen zoals reparatie en/of vervanging van bestaande sloten, beslag, cilinders etc. wordt niet SKG gecertificeerd materiaal geleverd. Dit omdat SKG-Ikob niet het enige autoriteit is op het gebied van certificatie en standaarden en omdat materiaal van voor de oprichting van deze instantie dateert. Tevens leveren wij materiaal van eigen fabricage dat niet het SKG certificaat draagt. Daar waar het certificaat nauwelijks bijdraagt aan veiligheid maar wel hogere kosten met zich meebrengt bieden wij klanten de keus van niet SKG gekeurd materiaal, voorzover wij dit veilig achten.

0652333817 | ⚒  0703450273 (werkplaats)


 

 

© 2018 A-keys | Slotenmaker Den Haag | post: Loosduinseweg 721, 2571AM Den Haag | iban: NL30TRIO0254723632 | kvk: 27255707 | btw: NL001673989B18