A-keys | Slotenmaker Den Haag PRIVACY POLICY

A-keys | Slotenmaker Den Haag respecteert de privacy van de bezoekers en gebruikers van haar website, in het bijzonder de rechten van bezoekers met betrekking tot de geautomatiseerde verwerking van persoonsgegevens. In het belang van volledige transparantie met onze klanten hebben wij daarom een beleid geformuleerd en geïmplementeerd met betrekking tot deze verwerkingen zelf, het doel ervan, alsook de mogelijkheden voor betrokkenen om hun de rechten zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen.

 

Voor alle aanvullende informatie over de bescherming van persoonsgegevens kunt u terecht op de website van de Autoriteit persoonsgegevens: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl

 

Met het voortzetten van het bezoek van deze website accepteert u de volgende gebruikersvoorwaarden:

 

U accepteert het gebruik van cookies en andere tracking systememen. Wanneer u voor het eerst deze website bezoekt verschijnt een menu waarin uw toestemming wordt gevraagd voor het gebruik van cookies en andere tracking systemen. Indien u gebruik hiervan wenst te weigeren dient u dat aan te passen in uw browser. Dit kan echter gevolgen hebben voor het goed functioneren van de website.

 

Cookies uitzetten of automatisch na een tijd laten verwijderen.

 

In Firefox kunt u desgewenst op het hangslotje klikken in het adresbalk en de cookies blokkeren of verwijderen. Tevens kunt u in de voorkeuren van de meeste browsers aangeven hoe lang cookies worden opgeslagen.

 

De huidige op de website beschikbare versie van de privacy verklaring is de enige versie die van toepassing is zolang u de website bezoekt, totdat een nieuwe versie de huidige versie vervangt.

 

Artikel 1 – Wettelijke bepalingen 

  1. Website (hierna ook “De website”: A-keys | Slotenmaker Den Haag URL: https://a-keys.nl)

  2. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens (Hierna ook: “De beheerder”): A-keys, gevestigd te Den Haag, kvk-nummer: 27255707

 

Artikel 2 – Toegang tot de website 

De toegang tot de website en het gebruik is strikt persoonlijk. U zult deze website alsook de gegevens en informatie die daarop verstrekt worden niet gebruiken voor commerciële-, politieke- of publicitaire doeleinden, danwel voor enige commerciële aanbiedingen en in het bijzonder niet gebruiken voor ongevraagde elektronische aanbiedingen.

 

Artikel 3 – De content van de website

Alle merken, afbeeldingen, teksten, commentaren, illustraties, (animatie)plaatjes, videobeelden, geluiden, alsook alle technische applicaties die gebruikt kunnen worden om de website te laten functioneren en meer in het algemeen alle onderdelen die op deze site zijn gebruikt, zijn beschermd bij wet door intellectuele eigendomsrechten. Iedere reproductie, herhaling, gebruik of aanpassing, op welke wijze dan ook, van het geheel of slechts een onderdeel ervan, met inbegrip van de technische applicaties, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de verantwoordelijke, is ten strengste verboden. Indien de beheerder niet meteen actie onderneemt tegen enig inbreuk, kan dat niet worden opgevat als stilzwijgende toestemming danwel het afzien van rechtsvervolging.

 

Artikel 4 – Het beheer van de website 

Voor het goede beheer van de website kan de beheerder op ieder moment:

  • de toegang aan een bepaalde categorie bezoekers schorsen, onderbreken of beperken tot de gehele of een gedeelte van de website

  • alle informatie verwijderen die het functioneren van de website kan verstoren of in strijd is met nationale of internationale wetgeving of in strijd is met internet-etiquette

  • de website tijdelijk niet beschikbaar hebben teneinde updates uit te kunnen voeren

 

Artikel 5 – Verantwoordelijkheden 

De beheerder is in geen geval verantwoordelijk voor falen, storingen, moeilijkheden of onderbrekingen van het functioneren van de website, waardoor de website of een van zijn functionaliteiten niet toegankelijk is. De wijze waarop u verbinding zoekt met de website is uw eigen verantwoordelijkheid. U dient zelf alle geschikte maatregelen te treffen om uw apparatuur en uw gegevens te beschermen tegen onder andere virusaanvallen op het internet. U bent bovendien zelf verantwoordelijk voor de websites en de gegevens die u op internet raadpleegt. De beheerder is niet aansprakelijk voor juridische procedures die tegen u worden gevoerd:

  • vanwege het gebruik van de website of diensten toegankelijk via internet

  • vanwege het schenden van de voorwaarden van deze privacy policy

 

De beheerder is niet verantwoordelijk voor enige schade die u zelf oploopt, dan wel derden of uw apparatuur oplopen als gevolg van uw verbinding met of het gebruik van de website. U zult zich onthouden van iedere actie tegen de beheerder als gevolg hiervan.

Indien de beheerder betrokken raakt bij een geschil als gevolg van uw gebruik van deze website, is hij gerechtigd alle schade die hij dientengevolge lijdt en nog zal lijden op u te verhalen.

 

Artikel 6 – Het verzamelen van gegevens 

Uw gegevens worden niet alleen door de website verzameld maar tevens wanneer u bijvoorbeeld gebruik maakt van onze contactformulier of ons belt of een e-mail stuurt. Onder persoonsgegevens worden verstaan: alle informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon; als identificeerbaar wordt beschouwd een natuurlijke persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name aan de hand van een identificator zoals een naam, een identificatienummer, locatiegegevens, een online identificator of een of meer elementen die kenmerkend zijn voor de fysieke, fysiologische, genetische, psychische, economische, culturele of sociale identiteit.

De persoonsgegevens die op de website worden verzameld, inclusief gegevens die door u worden verstrekt doormiddel van het gebruik van onze telefoonnummers, WhatsApp chat berichten, contactformulieren en e-mails worden hoofdzakelijk gebruikt door de beheerder voor het onderhouden van relaties met u en indien aan de orde voor het verwerken van uw bestellingen.

 

Artikel 7 – Uw rechten met betrekking tot uw gegevens 

Op grond van artikel 13 lid 2 sub b AVG heeft een ieder recht op inzage van en rectificatie of wissen van zijn persoonsgegevens of beperking van de hem betreffende verwerking, alsmede het recht tegen de verwerking bezwaar te maken en het recht op gegevensoverdraagbaarheid. U kunt deze rechten uitoefenen door contact met ons op te nemen via onze contact formulier.

Ieder verzoek daartoe dient te worden vergezeld van een kopie van een geldig identiteitsbewijs, waarop u uw handtekening heeft gezet en onder vermelding van het adres waarop er met u contact kan worden opgenomen. Binnen 1 maand na het ingediende verzoek, krijgt u antwoord op uw verzoek. Afhankelijk van de complexiteit van de verzoeken en het aantal van de verzoeken kan deze termijn indien nodig met 2 maanden worden verlengd.

 

Artikel 8 – Verwerking van persoonsgegevens 

In geval van schending van enige wet- of regelgeving, waarvan de bezoeker wordt verdacht en waarvoor de autoriteiten persoonsgegevens nodig hebben die de beheerder heeft verzameld, worden deze aan hen verstrekt na een uitdrukkelijk en gemotiveerd verzoek van die autoriteiten, waarna deze persoonsgegevens mitsdien niet meer onder de bescherming van de bepalingen van deze privacyverklaring vallen.

Indien bepaalde informatie noodzakelijk is om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten van de website, zal de verantwoordelijke het verplichte karakter van deze informatie aangeven op het moment van het vragen van de gegevens.

 

Artikel 9 – Commerciële aanbiedingen 

U kunt commerciële aanbiedingen krijgen van de beheerder. Indien u deze niet (meer) wenst te ontvangen, stuurt u een mail met behulp van onze contact formulier. Doorgaans zal A-keys | Slotenmaker Den Haag u nooit ongevraagd mail sturen of bellen. Mocht er in de toekomst ooit een geval voorkomen waarin wij klanten via e-mail of anderzijds met aanbiedingen benaderen, dan zullen wij gebruik maken van een gedegen Mailing service dat garant staat voor de privacy van onze klanten, zoals Mailchimp.

Indien u tijdens het bezoek van de website enige persoonsgegevens tegenkomt, dient u zich te onthouden van het verzamelen ervan of van enig ander ongeoorloofd gebruik alsook van iedere daad die een inbreuk op de persoonlijke levenssfeer van die perso(o)n(en) oplevert. De beheerder is in geen geval verantwoordelijk in bovengenoemde situaties.

 

Artikel 10 – Bewaartermijn gegevens 

De door de beheerder van website verzamelde gegevens worden gebruikt en bewaard voor de duur zoals deze bij wet is bepaald. Doorgaans bewaren wij klantgegevens die door klanten verstrekt worden ten behoeve van het goed verwerken van opdrachten en bestellingen en het nakomen van garantievoorwaarden. Wij vragen nooit om gegevens die niet noodzakelijk zijn in het kader van zakelijke betrekkingen.

 

Artikel 11 – Cookies  

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij bezoek aan onze website geplaatst wordt op de harde schijf van je computer. Een cookie bevat gegevens zodat je bij elk bezoek aan onze website als bezoeker kan worden herkend. Het is dan mogelijk om onze website speciaal op jou in te stellen en het inloggen te vergemakkelijken. Wanneer je onze website bezoekt, verschijnt er een banner waarmee we je informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van onze website accepteer je het gebruik ervan. Je toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.

 

Wij gebruiken de volgende soorten cookies op onze website:

 

Google Analytics (analytische cookie) ​​​​​​  

       

  • Functionele cookies: zoals sessie- en login cookies voor het bijhouden van sessie- en inloginformatie.

  • Analytische cookies: om inzage te krijgen in het bezoek aan onze website op basis van informatie over bezoekers aantallen, populaire pagina’s en onderwerpen. Op deze wijze kunnen we de communicatie en informatievoorziening beter afstemmen op de behoeften van bezoekers van onze website. We kunnen niet zien wie onze websites bezoekt of vanaf welke pc het bezoek plaatsvindt.

Wanneer u onze website bezoekt kunnen cookies afkomstig van de verantwoordelijke en/of derden op uw apparatuur worden geïnstalleerd. Tijdens uw eerste bezoek aan de website, verschijnt er een banner waarmee we u informeren over het gebruik van cookies. Bij verder gebruik van de website accepteert u het gebruik ervan. Uw toestemming is geldig voor een periode van dertien maanden.  Voor meer informatie over het gebruik, het beheer en het verwijderen van cookies voor elk besturingstype, nodigen wij u uit om de volgende link te raadplegen:  https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/internet-telefoon-tv-en-post/cookies#faq

 

Artikel 12 – Beeldmateriaal en aangeboden producten 

 

Aan het beeldmateriaal dat behoort bij de aangeboden producten op de website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Artikel 13 – Toepasselijk recht 

 

Op deze voorwaarden is Nederlands Recht van toepassing. De rechtbank van de woonplaats/vestigingsplaats van de beheerder is exclusief bevoegd bij eventuele geschillen omtrent deze voorwaarden, behoudens wanneer hierop een wettelijke uitzondering van toepassing is.

 

Artikel 14 – Contact 

 

Voor vragen, productinformatie of informatie over de website zelf, kunt u contact opnemen via onze contact formulier.

İLK MALİYET VE YÖNTEM *
 

 

* A tuşları | Çilingir Lahey, yalnızca aşağıdaki durumlarda ilan etme ücretini talep eder; a) eğer bir randevu zamanında iptal edilmezse (en az 30 dakika önceden), b) bir durumu tahmin etmek veya teklifte bulunmak için bir ziyaret gerekliyse, tamir için. Mühendislerimiz mümkün olduğunca zararsız çalışırlar. Ne yazık ki, kapıların, kilitlerin ve silindirlerin zarar görmeden açılması her zaman mümkün değildir. Mühendis, mümkünse, hasarı sınırlamak için önlemler alacaktır. Hasar görülebileceği öngörülürse, teknisyen müşteriye çalışmaya başlamadan önce olası hasar ve maliyetleri hakkında bilgi verecektir. Müşteri, mühendisin huzurunda, örneğin olası hasar (maliyetler) veya sıkıntı nedeniyle bir ödevi geri çekerse, seyahat masrafları ödenir. Müşterinin kendisi tarafından zamanında iptal edilmemesi dışında, mühendislerimiz seyahat masraflarının ödenip ödenmediğini her zaman önceden bildirecektir. Teknisyen, mümkün olduğu ölçüde, çalışmanın hasar ve ek maliyet gerektirip gerektirmeyeceği konusunda sizi bilgilendirecektir. Daha fazla bilgi için Genel Hüküm ve Koşullarımıza bakın. Bu sayfadaki ve bu web sitesindeki fiyatlardan hiçbir hak elde edilemez! Bu web sitesindeki fiyatlar sadece gösterge niteliğindedir.
** A tuşları | Çilingir Lahey neredeyse yalnızca SKG-Ikob sertifikalı malzeme tedarik ediyor. Mevcut kilitlerin, fitinglerin, silindirlerin vb. Onarımı ve / veya değiştirilmesi gibi istisnai durumlarda, SKG sertifikalı malzeme temin edilmez. Bunun nedeni, SKG-Ikob'un belgelendirme ve standartlar alanındaki tek otorite olmaması ve maddi bu kuruluşun kurulmasından önce ortaya çıkmasıdır. Ayrıca SKG sertifikası taşımayan kendi imalatımızdan malzeme tedarik ediyoruz. Sertifikanın güvenliğe pek katkısı olmadığı ancak daha yüksek maliyetler gerektirdiği durumlarda, müşterilere, SKG onaylı olmayan malzemelerin güvenli olduğunu düşündüğümüz kadarıyla bir seçenek sunuyoruz.

0652333817 | ⚒  0703450273 (werkplaats)


 

 

© 2018 A-keys | Slotenmaker Den Haag | post: Loosduinseweg 721, 2571AM Den Haag | iban: NL30TRIO0254723632 | kvk: 27255707 | btw: NL001673989B18